Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Pracuje w max'ie od około miesiąca , wiem że w siatce jest wiele błedów mam je zamiar poprawić licze na waszą pomoc i jakieś rozwiązania bogów które zobaczycie :) Licze na wyrozumiałośc ale na ostrą krytyke... siatka jest rozłozona tak jak jest ale to pierwszy model w kolejnym juz inaczej na pewno bym to robił ale teraz już chce skończyć ten model wkładam siatke i przykładowe rendery z materiałem reytrance...

rx82gz4.th.jpgthpix.gifrx8gro0.th.jpg

dorzucam rendery takie na szybko materiały reytrance render standard scanline800x600

mazren1og5.th.jpgthpix.gifmazren1sg1.th.jpgthpix.gif

thpix.gifurl%5D

Edytowane przez bartekb89

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam,

Twój wątek został źle nazwany. Proszę o zapoznanie się z regulaminem forum dot. nazewnictwa wątków oraz naniesienie poprawek. W przypadku braku reakcji wątek zostanie usunięty.

Napisano
  • Autor

ja tak zrobiłem z ta linią ,dzisiaj po południu zrobie rendery to zobaczysz że jej nie widać ze przecina bo ona idzie równo z kształtem nadkola zrobiłem ja po to żeby przy ms mi tam wgięcia nie robiło z powodu vertexu połaczonego z krawędzią ale bez jego dalszej ciągłości i dlatego dodałem tą linie żeby połaczyć koncówke tej rysy z jednej strony nadkola z drugą strona nadkola