Gość Lord of the Flies Napisano 25 Październik 2008 Napisano 25 Październik 2008 Witam, Jestem początkująca jeśli chodzi o Maxa i mam jeden problem. Szukałam na forum, ale nie znalazłam takiego przypadku (prawdopodobnie nacisnęłam jakiś skrót klawiszowy i nie wiem jak to cofnąć...) Do sedna Zniknęły mi osie za pomocą których przesuwa się obiekty. Screen jak powinno być: I jak niestety jest: Czyli ogólnie, brakuje tej niebieskiej, zielonej i czerwonej strzałki, za pomocą których mogę przesuwać. Owszem: boxa ta się przesunąć w osi X i Y. Ale nie moge wybrać, żeby przesuwał się np tylko w osi X. Mam nadzieję, ze odpowiedź nie będzie aż tak banalna, że się spalę ze wstydu. Pozdrawiam
piotrek Napisano 25 Październik 2008 Napisano 25 Październik 2008 Poważnie szukałeś na forum, czy tylko tak napisałeś, by nie wyjść na nooba?
piotrek Napisano 25 Październik 2008 Napisano 25 Październik 2008 W FAQ też? I przepraszam za męski rodzaj w pytaniu. ;)
Gość Lord of the Flies Napisano 25 Październik 2008 Napisano 25 Październik 2008 Szczerze? Tak, widocznie ślepa jestem. Nie ma sprawy, to przez nick.
mirach Napisano 25 Październik 2008 Napisano 25 Październik 2008 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=4041
Gość Lord of the Flies Napisano 25 Październik 2008 Napisano 25 Październik 2008 Dziękuję. Szukałam raczej pod nazwą "osie". Głupia ja, to przecież OCZYWISTE że to transform gizmo... Niemniej na prawdę jestem wdzięczna ;)
Rekomendowane odpowiedzi