Napisano 25 Październik 200816 l Witam, Jestem początkująca jeśli chodzi o Maxa i mam jeden problem. Szukałam na forum, ale nie znalazłam takiego przypadku (prawdopodobnie nacisnęłam jakiś skrót klawiszowy i nie wiem jak to cofnąć...) Do sedna Zniknęły mi osie za pomocą których przesuwa się obiekty. Screen jak powinno być: I jak niestety jest: Czyli ogólnie, brakuje tej niebieskiej, zielonej i czerwonej strzałki, za pomocą których mogę przesuwać. Owszem: boxa ta się przesunąć w osi X i Y. Ale nie moge wybrać, żeby przesuwał się np tylko w osi X. Mam nadzieję, ze odpowiedź nie będzie aż tak banalna, że się spalę ze wstydu. Pozdrawiam
Napisano 25 Październik 200816 l Poważnie szukałeś na forum, czy tylko tak napisałeś, by nie wyjść na nooba?
Napisano 25 Październik 200816 l Szczerze? Tak, widocznie ślepa jestem. Nie ma sprawy, to przez nick.
Napisano 25 Październik 200816 l Dziękuję. Szukałam raczej pod nazwą "osie". Głupia ja, to przecież OCZYWISTE że to transform gizmo... Niemniej na prawdę jestem wdzięczna ;)