kowalik Napisano 26 Luty 2004 Napisano 26 Luty 2004 Tak, to znowy ja...;] tym razem biore sie za czaszke. to jeszcze bardzo wczesna faza ale mam nadzieje ze juz na tym stadium pomozecie mi wylapac kilka (no moze \"troszke\" wiecej niz kilka) bledow. z gory dziekuje i pozdrawiam
blood_brother Napisano 26 Luty 2004 Napisano 26 Luty 2004 Nie wiem dlaczego ale mi to nie przypomina czaszki tylko pognieciona kartke z trzema wycietymi dziurami:P:). Pozdro[piwo]
AravaL Napisano 26 Luty 2004 Napisano 26 Luty 2004 Bedzie dobrze... modeluj dalej, potem zobaczymy :)
Nimrod Napisano 27 Luty 2004 Napisano 27 Luty 2004 Chyba powinieneś zabrać się na początku za coś łatwiejszego... organika to już głębsze wody. Proponuje różnej maści tutoriali, wiem ze od tego wieje nuda, ale pozniej docenisz czas im poswiecony
Krzysiek Napisano 27 Luty 2004 Napisano 27 Luty 2004 Moim zdaniem popelniasz pewien blad, powinienes skupic sie na jednej pracy i postarac sie ja zrobic jak najlepiej, a tu kolejny WIP. Kłobuc tez dobrze Ci radzi, tutory na poczatku, zaowocuja w przyszlosci. Pozdrawiam
kowalik Napisano 27 Luty 2004 Autor Napisano 27 Luty 2004 Ello! Dziekuje wszystkim za cenne rady. Biore sie ostro za tutoriale i mam nadzieje ze kiedys stane zwami w szranki w Bitwie...;] i jeszcze tylko ostatni renderek na etapie na ktorym sie zatrzymalem. Dzieki jeszcze raz i pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi