Gość Yoom Napisano 14 Kwiecień 2002 Napisano 14 Kwiecień 2002 Witam wszystkich. Czy moze mi ktos pomoc ? Potrzebuje modele foteli kubelkowych i felg z oponami. Prosze. A i mam pytanie, czy ktos sie spotkal moze z modelem fiata 126p ;) ????
schwepes Napisano 18 Kwiecień 2002 Napisano 18 Kwiecień 2002 to masz mały problem - ja potrzebuję tanio kubeł do malucha a nawet 2 ;) jak będą i pasy szelkowe 4 punktowe
mrozik Napisano 21 Październik 2002 Napisano 21 Październik 2002 Na stronie Adka jest tutorial jak zrobiŠ aluski (felgi)
DareecKi Napisano 21 Październik 2002 Napisano 21 Październik 2002 Zajrzyj tam, powiniene co znale╝Š http://www.3dcafe.com/asp/freestuff.asp
saygon Napisano 23 Październik 2002 Napisano 23 Październik 2002 no co ty nie chcesz foterli z malucha??dziwny jeste taka bryka.
keiichi_morisato Napisano 23 Październik 2002 Napisano 23 Październik 2002 Felge z opona jesli masz maxa 4.0 to masz na w│asnym kompie w folderze: :\\3dsmax4\\Scenes\\FeaturesScenes\\Shaders\\AnisotropicWheel.max piekna felga od sportowego samochodu. O a jesli chcesz od terenowej bryki to daj znac to wysle ci moja scene.:)
Alcor Napisano 26 Październik 2002 Napisano 26 Październik 2002 czuzby chodzilo o twojego oslawionego lazika? nie boisz sie ze ktos opatentuje twoj projekt? (hehe:D)
svistak Napisano 5 Listopad 2002 Napisano 5 Listopad 2002 │azik jest spox choŠ na razie chyba jeszcze troche niedorobiony ;) nawiasem mˇwi▒c to mˇg│by (K1) zapodaŠ jaki update...
keiichi_morisato Napisano 6 Listopad 2002 Napisano 6 Listopad 2002 Hm... postaram sie go poprawic i wprowadzic pare poprawek i w tedy wysle wam wersje hm... to bedzie juz 6-ta.
Rekomendowane odpowiedzi