Napisano 14 Kwiecień 200222 l Witam wszystkich. Czy moze mi ktos pomoc ? Potrzebuje modele foteli kubelkowych i felg z oponami. Prosze. A i mam pytanie, czy ktos sie spotkal moze z modelem fiata 126p ;) ????
Napisano 18 Kwiecień 200222 l to masz mały problem - ja potrzebuję tanio kubeł do malucha a nawet 2 ;) jak będą i pasy szelkowe 4 punktowe
Napisano 21 Październik 200222 l Zajrzyj tam, powiniene co znale╝Š http://www.3dcafe.com/asp/freestuff.asp
Napisano 23 Październik 200222 l Felge z opona jesli masz maxa 4.0 to masz na w│asnym kompie w folderze: :\\3dsmax4\\Scenes\\FeaturesScenes\\Shaders\\AnisotropicWheel.max piekna felga od sportowego samochodu. O a jesli chcesz od terenowej bryki to daj znac to wysle ci moja scene.:)
Napisano 26 Październik 200222 l czuzby chodzilo o twojego oslawionego lazika? nie boisz sie ze ktos opatentuje twoj projekt? (hehe:D)
Napisano 5 Listopad 200222 l │azik jest spox choŠ na razie chyba jeszcze troche niedorobiony ;) nawiasem mˇwi▒c to mˇg│by (K1) zapodaŠ jaki update...
Napisano 6 Listopad 200222 l Hm... postaram sie go poprawic i wprowadzic pare poprawek i w tedy wysle wam wersje hm... to bedzie juz 6-ta.