SunRider Napisano 31 Październik 2008 Napisano 31 Październik 2008 Jako że już trochę z wami bazgrze... do tej pory maziałem u siebie na biurku i bez ujawniania mojej pseudo tf(ó)rczości... jednak... Przyszedł czas i na moją teczkę. Narazie tylko i wyłącznie ćwiczenia, szkice, może jakieś photoshopoprostebazgroły w chwilach wolnych od studiów... Komentujcie do woli. I tak się nie obrażę :P Pozdrawiam Sun! Na początek Hikari z Neon Genesis Evangeliona :D Komentarze mile widziane...
avant.garde Napisano 1 Listopad 2008 Napisano 1 Listopad 2008 Hmmm, ostatnimi czasy zabrałem się za naukę rysunku i przyznać muszę, że na prawdę mi sie podoba pracka. Przede wszystkim część od pasa w górę. Twarz i włosy bardzo fajne (ja na razie utknąłem właśnie na nauce rysowania twarzy;) ). Nie podoba mi się dolna część sukienki - wygląda trochę jak stary, wytarty, pomięty kawałek papieru. Wydaje mi się też, że łydki są trochę za chude. Ale generalnie mi się podoba:)
rosikowski Napisano 2 Listopad 2008 Napisano 2 Listopad 2008 właśnie... więcej... trochę mało, wygląda na 10 minut roboty (żadnych rad nie napisze bo mnie nie rajcuje manga) sorry
SunRider Napisano 3 Listopad 2008 Autor Napisano 3 Listopad 2008 moja główna bohaterka z mojego niedoszłego komiksu "SunRiders". Jakoś w tygodniu pokaże coś w photoshopie wyskrobane...
Rekomendowane odpowiedzi