Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

pierwszem , moze drugie powazniejsze zmagania z exteriorem. Poki co bryla budynku jest wymodelowana i powoli przystepuje do materialow :)

jezeli chodzi o sam budynek to jest troche zmieniony- dodany jest jeden modul w szerokosci budynku, reszta konstrukcji po wnikliwej analizie POWINNA sie zgadzac :)

niewiele mozna jeszcze powiedziec o samym swietle bo go nie ma.. ale chetnie wysluchalbym uwag i wskazowek odnosnie reszty.

oryginal: http://www.pushpullbar.com/forums/showthread.php?t=1031

03112008bqj3.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

...niewiele mozna jeszcze powiedziec o samym swietle bo go nie ma.. ale chetnie wysluchalbym uwag i wskazowek odnosnie reszty.

Niewiele można powiedzieć odnośnie reszty bo jej nie widać ;) Skoro zabrałeś się za texturowanie tzn masz model skończony to pokaż ten model bliżej:) W zasadzie budynek jak dla mnie strasznie paskudny (mówię o oryginale:) dlatego musisz nadrobić modelem teksturą i światełkiem ;) pokazać warsztat :)

powodzenia

Napisano

o architekturze mozna by bylo dyskutowac. wg mnie budynek bardzo dobrze wpisuje sie w otoczenie. nie wszystko musi byc 'szalone' zeby bylo dobre. nie zaglebialem sie dokladnie z czego slynie ta miejscowosc. moze wlasnie nawzuje do tamtejszej architektury- kontrast bylby nie trafiony.

co do modelu to zgadzam sie :) nic odwaznego, ale nie zaczyna sie od gornej polki :)

Napisano

Budynek paskudny, tak wg mnie, a jesli wpasowuje sie w otoczenie, to znaczy ze otoczenie musi byc rownie paskudne :)

A za zaczynanie od miejszych projektow, pozostaje tylko pochwalic :)