Napisano 28 Luty 200421 l Oto mój kolejny projekt: scenka w jaskini. Na razie jest sama jaskinia i łódka, chcialbym wlozyć tam jescze jakiegoś faceta (albo dziewczyne) i szczegółów troche moze... :) Wszystko co macie do powiedzenia to mowcie, zalezy mi na opinii ekspertów i tych mniejszych ekspertów ;). Z góry thx :)
Napisano 28 Luty 200421 l witam, jak na poczatek moze byc ale nie wiadomo jaki chcesz osiagnac klimat, i textura jaskini tez roche nie pasuje, ja bym to widzial tak: jets ta lodka i jakas pani na niej a w suficie jest dziura przez ktora wpada swiatlo na ta panienke (taki troche magiczny klimacik) albo mozesz zrobic jaskinie piratow, wielkie galeony wypelnione zlotem :) (ale nie wiem czy to nie za trudne dla ciebie, bez urazy) ale rob co chcesz w koncu to twoja praca :)
Napisano 28 Luty 200421 l Nie wiem czy zaliczam sie do tych ekspertow o ktorych wspomniales:) ale jak na wode w jakini to ta jest za bardzo wzburzona. Pozatym ciekawy moglby byc motyw jakiegos silnego swiatla ktore by sie odbijalo od wody i oswietlalo jaskinie (taki efekt jak np w wannie:))
Napisano 28 Luty 200421 l troche tutaj za ciemno włóż jakieś światełko ( najlepiej żeby przeswityweało przez jakąś dziurke). O amteriałach sie nie wypowiem bo za bardz ich nie widać. Najlepiej narusuj sobie najpierw to co cjcesz osiągnac. pozdro zombo mster
Napisano 28 Luty 200421 l Woda jest za bardzo pofalowana, wygląda jak na otwartym morzu ... No i jeszcze teksturka skały do poprawy...
Napisano 29 Luty 200421 l Czy ta jaskinia jest z jakiegoś tutka czy mi się tylko wydaje?? Poza tym mógł byś na bumpa wody dać coś innego niż zwykły noise.