Loki Napisano 9 Listopad 2008 Share Napisano 9 Listopad 2008 Czołem, może ktoś wie czemu się tak dzieje (kopię po googlach i jakoś wykopać informacji o tym nie mogę) W max 9 - 64bit Dajmy na to pracuję nad jakimś plikiem już sporo czasu - 3-4 godziny, i cały czas P służy do przełączenia na Perspective View, ale czasami po tych 3-4 godzinach, po wciśnięciu P odpala się okienko "Create material Preview" - i oczywiscie nadal poprzedni widok. Wie ktoś o co chodzi? I jak to obejść / naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 9 Listopad 2008 Share Napisano 9 Listopad 2008 może spróbuj przypisać przełączaniu na perspective jakis inny skrot też wygodny, mp nompad0 :p zobaczysz przy okazji czy to wina tego ze skrot to p. albo zobacz czy z jakims capslokiem albo scrollockiem cos sie nie miesza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 9 Listopad 2008 Share Napisano 9 Listopad 2008 A nie masz czasem wtedy, gdy wywołuje Ci okno material preview, aktywnego material editora?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 9 Listopad 2008 Autor Share Napisano 9 Listopad 2008 o Material Editorze wiem, ze kiedy jest otwarty P otwiera to okno Create material preview. Tylko że czasem zdaza sie ze okienko otwiera się bez Material Editora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi