iacu Napisano 10 Listopad 2008 Napisano 10 Listopad 2008 (edytowane) Witam wszystkich. Nic kreatywnego, zrobilem to w ten weekand uzywajac Maya i mentalray. Bede wdzieczny za kazdy komentaz. Edytowane 10 Listopad 2008 przez iacu
J|L Napisano 10 Listopad 2008 Napisano 10 Listopad 2008 ładny obiekcik i render materialy tez na poziomie! ewentualnie dal bym wiecej odbicia na chromie ale moge sie mylic :D good job
mirach Napisano 10 Listopad 2008 Napisano 10 Listopad 2008 Mi sie podoba, chociaz orginalu nie widzialem, wiec nie wiem jak dobrze odwzorowane. Wrzucil bym cos na wyswietlacz bo teraz tak buro wyglada.
iacu Napisano 10 Listopad 2008 Autor Napisano 10 Listopad 2008 coz...robilem na oko patrzac na swoj telefon na biurku, wiec moze sie cos nie zgadzac o pare mm :) , a z tym wyswietlaczem to czemu nie...jak znajde chwile to cos wrzuce dzieki
ndru Napisano 10 Listopad 2008 Napisano 10 Listopad 2008 Hmm, troszeczke odbiegles od oryginalu. Najbardziej widoczne za narozniki - w oryginale sa bardziej okragle - u Ciebie wszystko jest dosyc kanciaste. Moze za malo patrzyles na referke. Slabe ujecie - ten telefon jest dlugi to ujecie sprawia ze wyglada plasko. Dodatkowo kadr - po co tyle miejsca pustego z boku. Nie jestem tez zupelnie pewien co do materialow. Wybacz krytyke, mam nadzieje, ze byla konstruktywna. Spedz wiecej czasu z referka w reku, a Twoja nastepna praca bedzie lepsza (chyba ze bedzie Ci sie chcialo poprawiac ta). Tego obrazka uzylem do porownania http://apltelecom.co.uk/store/images/6300.jpg
iacu Napisano 10 Listopad 2008 Autor Napisano 10 Listopad 2008 do NDRU - coz...nie jestem zbyt dobrym modelerem, za duzo czasu spedzielm na mysleniu jak cos zrobic a za malo na mierzeniu odleglosci itp. czy bedzie mi sie chcialo? hmm..sie zobaczy...(boje sie ze moja topologia siatek mnie szybko zniecheci) co do ujecia sie zgadzam ..(poprawie) konczylem prace o 6 rano (a na 9 do tyrki) bo musialem to gdzies wyslac nastepnego dnia....troszke mi czasu zabraklo... jesli chodzi o materialy...coz ..duzo tu chyba nie poprawie :( dzieki za komentaz..byl konstruktywny !:)
Mykel Napisano 4 Styczeń 2009 Napisano 4 Styczeń 2009 (edytowane) Mała rada na przyszłość jak juz modelujesz telefon to korzystaj z takiego rodzaju referki.... pomaga :)))) Edytowane 4 Styczeń 2009 przez Mykel
SunRider Napisano 4 Styczeń 2009 Napisano 4 Styczeń 2009 własnie mnie zmotywowałeś do tego żebym swoją 6300 oteksturował... jak to zrobie nie wiem ale jakoś na pewno :P
Rekomendowane odpowiedzi