voody Napisano 14 Listopad 2008 Napisano 14 Listopad 2008 Witam Pepper Project zapoczątkowany przez Artgerma na serwisie deviantart Świetny projekt , łączący style i ludzi z całego świata ( nie to bynajmniej nie jest reklama tylko wytłumaczenie :P). A oto moja odsłona Panny Pepper Mieszanka różnych styli , mam nadzieje,że sie podoba ;) a tu link do troche wiekszej pepperki:
rosikowski Napisano 14 Listopad 2008 Napisano 14 Listopad 2008 czy się podoba ~? człowieku massakra ~! do twarzy się raczej nie przyłożyłeś, ale nie dziwię się ;D
voody Napisano 14 Listopad 2008 Autor Napisano 14 Listopad 2008 a hahaha :D nieźle :D dzięki :D twarz w brew pozorą jest lepiej dopracowana niz myslisz:P zapraszam do linka z detalami ;)
Elvans Napisano 14 Listopad 2008 Napisano 14 Listopad 2008 (edytowane) Słowo Pepper z nazwy tematu wydało mi się strasznie znajome ; p. Zaczołem oglądać i schodząc powoli w dół było coraz lepiej... aż doszło do stóp :P może popracuj troche nad nimi bo coś w nich jest nie tak (porównaj prawą do lewej), albo załóż jej buty ;). Chociaż dla mnie i tak istnieje tylko jedna panna Pepper to twoja zalicza się do tych lepszych Edytowane 14 Listopad 2008 przez Elvans
RaVirr Napisano 14 Listopad 2008 Napisano 14 Listopad 2008 Stopy faktycznie lekko rażą, ale to taki szczegół, że nie zaćmił mi miodności reszty;)
voody Napisano 14 Listopad 2008 Autor Napisano 14 Listopad 2008 nie ukrywam , ze z lewej jestem zadowolony. Co do prawej... no temat do dyskusji :P. Ale dzieki wielkie :) naprawde sie ciesze , ze sie wam podoba :)
maronski Napisano 15 Listopad 2008 Napisano 15 Listopad 2008 Nie wiem czy Artgerm stworzył sobie sam tę postać czy ktoś mu ją narzucił ale Peper jest jego. Ode mnie duży minus za brak własnego pomysłu.
voody Napisano 15 Listopad 2008 Autor Napisano 15 Listopad 2008 (edytowane) Nie zgodzę się z niestety , w tej pracy jest więcej mnie niż ci się wydaje. Ten projekt polega na tym , żeby zachowując podstawowe elementy stworzyć własną interpretacje Pepperki. Te elementy to słuchawki , czarno-niebieskie włosy i czerwony strój. Mówiąc tak , albo nie wiesz na czym polega projekt "Pepper" albo wszystkim fanartom stworzonym dla Artgerma i jego projektu moża przypisać minus za brak pomysłu. Edytowane 15 Listopad 2008 przez voody
maronski Napisano 15 Listopad 2008 Napisano 15 Listopad 2008 Nie zrozumiałeś mnie voody. Chodzi mi o to, że jest mnóstwo pomysłów na namalowanie seksownej babeczki. Ty wybrałeś po prostu pomysł Peper pana Artegma a mogłeś stworzyć coś całkiem nowego. Chyba, że traktujesz to jako trening to zrozumiem.
voody Napisano 15 Listopad 2008 Autor Napisano 15 Listopad 2008 Trening napewno , ale treningiem dla mnie jest każdy obraz jaki próbuje stworzyć. Sam projekt Pepper był inspiracją. Czymś co chciałem zrobić już od dawna dla siebie i dla całej akcji "Pepper Project" . Ale jeśli postrzec to jako kolejna ilustracja gołej babki , to masz racje.
Rekomendowane odpowiedzi