Napisano 14 Listopad 200816 l Witam Pepper Project zapoczątkowany przez Artgerma na serwisie deviantart Świetny projekt , łączący style i ludzi z całego świata ( nie to bynajmniej nie jest reklama tylko wytłumaczenie :P). A oto moja odsłona Panny Pepper Mieszanka różnych styli , mam nadzieje,że sie podoba ;) a tu link do troche wiekszej pepperki:
Napisano 14 Listopad 200816 l czy się podoba ~? człowieku massakra ~! do twarzy się raczej nie przyłożyłeś, ale nie dziwię się ;D
Napisano 14 Listopad 200816 l Autor a hahaha :D nieźle :D dzięki :D twarz w brew pozorą jest lepiej dopracowana niz myslisz:P zapraszam do linka z detalami ;)
Napisano 14 Listopad 200816 l Słowo Pepper z nazwy tematu wydało mi się strasznie znajome ; p. Zaczołem oglądać i schodząc powoli w dół było coraz lepiej... aż doszło do stóp :P może popracuj troche nad nimi bo coś w nich jest nie tak (porównaj prawą do lewej), albo załóż jej buty ;). Chociaż dla mnie i tak istnieje tylko jedna panna Pepper to twoja zalicza się do tych lepszych Edytowane 14 Listopad 200816 l przez Elvans
Napisano 14 Listopad 200816 l Stopy faktycznie lekko rażą, ale to taki szczegół, że nie zaćmił mi miodności reszty;)
Napisano 14 Listopad 200816 l Autor nie ukrywam , ze z lewej jestem zadowolony. Co do prawej... no temat do dyskusji :P. Ale dzieki wielkie :) naprawde sie ciesze , ze sie wam podoba :)
Napisano 15 Listopad 200816 l Nie wiem czy Artgerm stworzył sobie sam tę postać czy ktoś mu ją narzucił ale Peper jest jego. Ode mnie duży minus za brak własnego pomysłu.
Napisano 15 Listopad 200816 l Autor Nie zgodzę się z niestety , w tej pracy jest więcej mnie niż ci się wydaje. Ten projekt polega na tym , żeby zachowując podstawowe elementy stworzyć własną interpretacje Pepperki. Te elementy to słuchawki , czarno-niebieskie włosy i czerwony strój. Mówiąc tak , albo nie wiesz na czym polega projekt "Pepper" albo wszystkim fanartom stworzonym dla Artgerma i jego projektu moża przypisać minus za brak pomysłu. Edytowane 15 Listopad 200816 l przez voody
Napisano 15 Listopad 200816 l Nie zrozumiałeś mnie voody. Chodzi mi o to, że jest mnóstwo pomysłów na namalowanie seksownej babeczki. Ty wybrałeś po prostu pomysł Peper pana Artegma a mogłeś stworzyć coś całkiem nowego. Chyba, że traktujesz to jako trening to zrozumiem.
Napisano 15 Listopad 200816 l Autor Trening napewno , ale treningiem dla mnie jest każdy obraz jaki próbuje stworzyć. Sam projekt Pepper był inspiracją. Czymś co chciałem zrobić już od dawna dla siebie i dla całej akcji "Pepper Project" . Ale jeśli postrzec to jako kolejna ilustracja gołej babki , to masz racje.