Toudajew Napisano 29 Luty 2004 Napisano 29 Luty 2004 Witam!! Czy jest mozliwosc importowania pliku maxa do jakiegos programu typu Corel czy photoshop zeby nalozyc texsturki??
ciuciu Napisano 29 Luty 2004 Napisano 29 Luty 2004 hmmm...osobiście nie słyszałem o takiej możliwości
Kris_R Napisano 29 Luty 2004 Napisano 29 Luty 2004 Nie ma takiej możliwości... nie możesz zaimportować pliku w postaci twórjwymiarowej. Możesz jednak rozwinąć siatkę według ustalonego mapwania i pokolorować w PS lub Corelu... ale w postaci 2D, czyli jpg, lub tif lub co tam sobie chcesz. Malowanie po obietkach w postaci 3D to na przykład Deep Paint 3D lub Body Paint.... itp.
Toudajew Napisano 29 Luty 2004 Autor Napisano 29 Luty 2004 Hmm Kris_R ale jak rozlorze siatke i pokoloruje ja na np corelu to pozniej znowu musze ja nalozyc na maxa??
ciuciu Napisano 29 Luty 2004 Napisano 29 Luty 2004 ...ale jak rozlorze siatke i pokoloruje ja na np corelu to pozniej znowu musze ja nalozyc na maxa I własnie za to kochamy maxa!!:D
Gotham Napisano 1 Marzec 2004 Napisano 1 Marzec 2004 Mapowanie jest jedno i się nie zmienia..... Nic nie musisz nanosić potem....
Rekomendowane odpowiedzi