Lagunapl Napisano 18 Listopad 2008 Napisano 18 Listopad 2008 (edytowane) prace dalej trwaja Edytowane 10 Grudzień 2008 przez Lagunapl
tob01 Napisano 18 Listopad 2008 Napisano 18 Listopad 2008 raczej motocykl a nie motor ;))) pokaż większy render, siatke, tutaj za dużo nie widać, tym samym nie można wiele powiedzieć. PS: dostosuj się do regulaminu i popraw nazwe tematu, bo cię moderatorzy zjedzą ^^
NV Napisano 18 Listopad 2008 Napisano 18 Listopad 2008 Moderatorzy nie jedzą ludzi ;) Mało widać na tym obrazku. Zamieść większy render/screen wraz z siatką.
Temporal Napisano 18 Listopad 2008 Napisano 18 Listopad 2008 model wyglada nawet ladnie przynajmniej tak sadze po tym obrazku nie wiem czy na wiekszym rozmiarze nie byloby widac jakis baboli :D ten render z prawej to juz natomiast psuje calosc no ale to wip wiec raczej to starcik jest wiec jeszcze mozna liczyc na ciekawy efekt
Lagunapl Napisano 9 Grudzień 2008 Autor Napisano 9 Grudzień 2008 nie jestem zadowolony z renderu bede jeszcze pracowal nad tym zamieszcze to co mam.
Temporal Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 no render niestety fe proboj dalej i moze usun te otaczajce sciany bo jak to ma byc studio to chyba niepotrzebne
tweety Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 Witam, Twój wątek został źle nazwany. Proszę o zapoznanie się z regulaminem forum dot. nazewnictwa wątków oraz naniesienie poprawek. W przypadku braku reakcji wątek zostanie usunięty.
Rekomendowane odpowiedzi