Lubus Napisano 24 Listopad 2008 Napisano 24 Listopad 2008 (edytowane) Witam :) Model wyskubany przez weekend :D Planuję do tego jakąś scenkę do robić...Jakieś biurko porozwalane ołówki...Chciałbym się także dowiedzieć jak w taki model wpiąć "szkielet"...chcę jakoś go zaanimować ale nigdy tego nie robiłem... Edytowane 25 Listopad 2008 przez Lubus
tutomash Napisano 24 Listopad 2008 Napisano 24 Listopad 2008 prawa noga jest grubsza od lewej, biedak ma tylko 3 palce, dorób mu więcej żeby sie nie męczył, na kościach się nie znam, ale najlepiej to wyprostować kończyny można przez to zachować proporcje i łatwiej dodawać kości...
Lubus Napisano 24 Listopad 2008 Autor Napisano 24 Listopad 2008 Nogi są tej samej grubości , tylko ta jedna jest bardziej obrócona :P Ale ja nie wiem jak powpinać kości... :(
Lubus Napisano 25 Listopad 2008 Autor Napisano 25 Listopad 2008 (edytowane) Dorabiam do Pana temperówki, powoli scenkę...szkoda że nikt nie pomoże mi go zaanimować :( Edytowane 25 Listopad 2008 przez Lubus
Beatou Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 sam próbuj ;) kiedyś trzeba się nauczyć..ale to długa droga ;] trochę bym poprawił materiały ołówka, pojemnik też mógłby być ciekawszy.. i to ostre światło trochę razi. Może zamiast kubka bardziej by pasował metalowy pojemnik od tych ołówków? powodzenia;]
Lubus Napisano 25 Listopad 2008 Autor Napisano 25 Listopad 2008 Ok zmienię...Ale..ja nie wiem od czego zacząć Animację...chcę z niego zrobić kukiełkę :D Tylko niech ktoś powie mi jak
ndru Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 Czesc. Fajny pomysl. Moze nie wszystko do konca dopracowane. Najbardziej zabolalo mnie gdy zdalem sobie sprawe w jaki sposob on te olowki temperuje... auc!
Beatou Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 ahahaha fakt :D moc :D moze lepiej odwrotnie?:> bo dzieci moga miec traume :D hmm no ja sie nie znam..ale na necie chyba jest jakis kurs podlaczania pod kosci i animowania tego:>
tutomash Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 Czesc. Fajny pomysl. Moze nie wszystko do konca dopracowane. Najbardziej zabolalo mnie gdy zdalem sobie sprawe w jaki sposob on te olowki temperuje... auc! wydaje sie taki zadowolony, może mu się to podoba , a tak na serio więcej szczegółów w scenie by się przydało
Lubus Napisano 25 Listopad 2008 Autor Napisano 25 Listopad 2008 Dementuję pogłoski...że pan temperówka jest no teges...Dorobię jeszcze Kawałek biurka jakieś zeszyty...i inne biurkowe duperele :D
Rekomendowane odpowiedzi