Napisano 24 Listopad 200816 l Witam :) Model wyskubany przez weekend :D Planuję do tego jakąś scenkę do robić...Jakieś biurko porozwalane ołówki...Chciałbym się także dowiedzieć jak w taki model wpiąć "szkielet"...chcę jakoś go zaanimować ale nigdy tego nie robiłem... Edytowane 25 Listopad 200816 l przez Lubus
Napisano 24 Listopad 200816 l prawa noga jest grubsza od lewej, biedak ma tylko 3 palce, dorób mu więcej żeby sie nie męczył, na kościach się nie znam, ale najlepiej to wyprostować kończyny można przez to zachować proporcje i łatwiej dodawać kości...
Napisano 24 Listopad 200816 l Autor Nogi są tej samej grubości , tylko ta jedna jest bardziej obrócona :P Ale ja nie wiem jak powpinać kości... :(
Napisano 25 Listopad 200816 l Autor Dorabiam do Pana temperówki, powoli scenkę...szkoda że nikt nie pomoże mi go zaanimować :( Edytowane 25 Listopad 200816 l przez Lubus
Napisano 25 Listopad 200816 l sam próbuj ;) kiedyś trzeba się nauczyć..ale to długa droga ;] trochę bym poprawił materiały ołówka, pojemnik też mógłby być ciekawszy.. i to ostre światło trochę razi. Może zamiast kubka bardziej by pasował metalowy pojemnik od tych ołówków? powodzenia;]
Napisano 25 Listopad 200816 l Autor Ok zmienię...Ale..ja nie wiem od czego zacząć Animację...chcę z niego zrobić kukiełkę :D Tylko niech ktoś powie mi jak
Napisano 25 Listopad 200816 l Czesc. Fajny pomysl. Moze nie wszystko do konca dopracowane. Najbardziej zabolalo mnie gdy zdalem sobie sprawe w jaki sposob on te olowki temperuje... auc!
Napisano 25 Listopad 200816 l ahahaha fakt :D moc :D moze lepiej odwrotnie?:> bo dzieci moga miec traume :D hmm no ja sie nie znam..ale na necie chyba jest jakis kurs podlaczania pod kosci i animowania tego:>
Napisano 25 Listopad 200816 l Czesc. Fajny pomysl. Moze nie wszystko do konca dopracowane. Najbardziej zabolalo mnie gdy zdalem sobie sprawe w jaki sposob on te olowki temperuje... auc! wydaje sie taki zadowolony, może mu się to podoba , a tak na serio więcej szczegółów w scenie by się przydało
Napisano 25 Listopad 200816 l Autor Dementuję pogłoski...że pan temperówka jest no teges...Dorobię jeszcze Kawałek biurka jakieś zeszyty...i inne biurkowe duperele :D