polka dot Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 cześć. za chwilę przeinstaluję maxa, chciałbym tylko dowiedzieć się czy może spotkaliście się z takim problemem, lub wiecie jaka może być przyczyna. w trakcie jednego uruchomienia komputera, uruchomiony max8 działał bez zarzutu. po wyłączeniu i ponownym włączeniu, maxscript wyrzucał jakieś nieopisane dyrdymały, ikony ui były puste, zamiast połowy opcji menu górnego paska występował nieaktywny napis MISSING cośtam a po kliknięciu prawym przyciskiem na obiekt lub viewport, menu konktekstowe miało następującą postać: http://img175.imageshack.us/img175/5900/88553056df4.jpg chciałbym dodać że pomiędzy kolejnymi uruchomieniami maxa był niewielki odstęp czasu, w którym o ile pamiętam nie robiłem nic z komputerem. zmieniłem tylko sratch disk photoshopa na dysk na którym był zainstalowany max, jednak robiłem to nie raz bez żadnych problemów. może ktoś z was ma jakieś rady na przyszłość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 qrde, kilka dni temu stalo mi sie podobnie :| poki co nie moge reinstalnąć nawet coby sprawdzić czy pomoze ale wiem ze dziala u mnie "default switcher" :/ Chetnie tez sie dowiem ke pasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 24 Listopad 2008 Autor Share Napisano 24 Listopad 2008 (edytowane) ciekawe, bo mi też stało się to kilka dni temu:-) edit: na ten moment mogę tylko powiedzieć że reinstalacja rozwiązała problem Edytowane 24 Listopad 2008 przez polka dot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi