adek Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 Być może wiadomość o tym konkursie zainteresuje czytelników serwisu. W poprzednim newsie pisałem o konkursie Adobe. Tym razem jest to konkurs mniejszy, jednak z nagrodami, które mogą zainteresować grafików. Być może ktoś z Was ma już pracę kwalifikującą się do konkursu... Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=423
adek Napisano 25 Listopad 2008 Autor Napisano 25 Listopad 2008 Informację zamieściłem tak jak pisałem, nie jest to duży konkurs, minitorek całkiem fajny, a być może ktoś z forumowiczów ma coś pasującego do tematu.
ttaaddeekk Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 spoko, wiadomo, dzieki i ogolnie jestem za tym zeby wklejac jak najwiecej takich newsow z malymi konkursami ale i tak troche smiesznie to brzmi " Stwórz własną wizję alternatywnej metody prostowania włosów" :D
adek Napisano 25 Listopad 2008 Autor Napisano 25 Listopad 2008 Konkurs sponsorowany. Co często jest stosowane. Nagrody uznałem, że nie są najgorsze. Być może to jest również dobre miejsce, aby spytać czy chcecie, aby informacje o podobnych konkursach pojawiały się w newsach?
Hendels Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 pewnie czemu nie :] ostatnio sie slyszy tylko o gigantach to czemuby nie te male :]
NaviRetlav Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 Ja zawsze szukam konkursów i czasem ciężko jest jakiś znaleźć. Najfajniej by było jak by pod konkursy był przypisany osobny kanał rss albo opcja wysyłania info na maila. W tym konkursie postaram sie wziąć udział , ale nie jestem pewien czy sie wyrobie , bo jeszcze mam jeden do skończenia w tym miesiącu -_-
Gość Galileo Napisano 26 Listopad 2008 Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszonych prac nie jest póki co dużo, więc myślę, że warto spróbować :)
Gość Galileo Napisano 6 Grudzień 2008 Napisano 6 Grudzień 2008 UWAGA: Konkurs przedłużono do 19 grudnia !
Rekomendowane odpowiedzi