Napisano 25 Listopad 200816 l Być może wiadomość o tym konkursie zainteresuje czytelników serwisu. W poprzednim newsie pisałem o konkursie Adobe. Tym razem jest to konkurs mniejszy, jednak z nagrodami, które mogą zainteresować grafików. Być może ktoś z Was ma już pracę kwalifikującą się do konkursu... Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=423
Napisano 25 Listopad 200816 l Autor Informację zamieściłem tak jak pisałem, nie jest to duży konkurs, minitorek całkiem fajny, a być może ktoś z forumowiczów ma coś pasującego do tematu.
Napisano 25 Listopad 200816 l spoko, wiadomo, dzieki i ogolnie jestem za tym zeby wklejac jak najwiecej takich newsow z malymi konkursami ale i tak troche smiesznie to brzmi " Stwórz własną wizję alternatywnej metody prostowania włosów" :D
Napisano 25 Listopad 200816 l Autor Konkurs sponsorowany. Co często jest stosowane. Nagrody uznałem, że nie są najgorsze. Być może to jest również dobre miejsce, aby spytać czy chcecie, aby informacje o podobnych konkursach pojawiały się w newsach?
Napisano 25 Listopad 200816 l pewnie czemu nie :] ostatnio sie slyszy tylko o gigantach to czemuby nie te male :]
Napisano 25 Listopad 200816 l Ja zawsze szukam konkursów i czasem ciężko jest jakiś znaleźć. Najfajniej by było jak by pod konkursy był przypisany osobny kanał rss albo opcja wysyłania info na maila. W tym konkursie postaram sie wziąć udział , ale nie jestem pewien czy sie wyrobie , bo jeszcze mam jeden do skończenia w tym miesiącu -_-
Napisano 26 Listopad 200816 l Zgłoszonych prac nie jest póki co dużo, więc myślę, że warto spróbować :)