Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam postanowiłem zrobić tachimetr, Topcon GTS z serii 200

jest to już kolejny model w blenderze, coraz bardziej przekonuje się do tego

programu, narazie modelowanie jest bardzo przyjemne,

wszelkie komentarze miłe widziane.

e674267aa430fd98m.jpgecc6754e79dd0b92m.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Fajny, fajny, kiedyś próbowałem nauczyć się obsługi tego urządzenia ale mi się nie udało.

Co do blendera to podziwiam, ja jakoś niemogłem odnaleść tych samych narzędzi co w maxie i dałem sobie z nim spokój.

Powodzenia w dalszej pracy

Napisano

Fajny, fajny, kiedyś próbowałem nauczyć się obsługi tego urządzenia ale mi się nie udało.

dzięki claude mam nadzieje że uda mi się go skończyć, tak nauka tego nie była prosta, ale jak się już się człowiek nauczy to pewne rzeczy robi się z automatu

dodaję kolejny uplaod, czekam na wasze komentarze ;)

76b2acc978ed4337.jpg

Napisano

prawde mówiąc to nie wiem która wresja ma przyciski po tej stronie wyświetlacza (nawet na refce masz inaczej), pozatym leniwki masz za delikatne i za małe chyba

Napisano

hmm nie znam tego urządzenia ale na pierwszy rzut oka co do tej klawiatury to nie za bardzo wygląda że to inna wersja tylko ta część z okularem sie chyba obraca i klawa jest cały czas z jednej strony a okular tylko zmienia połozenie ... nie wiem ale na pierwsze spojżenie tak mi sie wydaje:D

Napisano

tak masz racje bartekb89, korzystałem z kilku referek, takze za bardzo sie nie zgadza, ale mam juz probione fotki, konkretnego modelu i juz poprawiam, takze jak tylko bede miec czas to dodam ten juz poprawiony