cryogenicdreams Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 (edytowane) Treningowy projekt nie dotyczący kompletnie niczego. Edytowane 29 Listopad 2008 przez cryogenicdreams Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 Pierwszy mnie nie rusza - imo źle wyważona całość, drugi za to fajny... widze, że wziąłeś sobie do serca rady z poprzedniego topicu i poszedłeś tutaj w minimalizm :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 Co ten fikcyjny brand reprezentuje? W pierwszej propozycji przyjemny logotyp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valisz Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 jeszcze tylko brakuje swojskiego muuuczenia krowy;] wizualnie jak dla mnie nic się nie gryzie - jest ok, tylko w tym wyżej brakuje mi tego wycięcia w tym znaczku firmowym tak jak to ma miejsce na drugiej stronie:) ogółem jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi