Elvans Napisano 29 Listopad 2008 Napisano 29 Listopad 2008 (edytowane) Inspiracja zaczerpnięta z klasyki kina czyli westernów i lucky luka który to był szybszy od własnego cienia jak narazie skromnie ale myśle że jak zarwe nocke i cały dzień to uda mi się zrobić coś w miare. No i jest finish nie zachwyca ale ciesze się że jest :P. Wstępny szkic w planach jest jeszcze inny cień albo pewna ich ilość http://i225.photobucket.com/albums/dd272/Elvans/Beznazwy1.jpg Jeśli się z tym nie wyrobie mam jeszcze jeden pomysł który powinnem w miare szybko zrobić żeby był finish. Edytowane 30 Listopad 2008 przez Elvans
prrrszalony Napisano 30 Listopad 2008 Napisano 30 Listopad 2008 Misiu, dawaj dawaj! Musisz skończyć tą pracę :D
Elvans Napisano 30 Listopad 2008 Autor Napisano 30 Listopad 2008 Dobra zarwanie nocki troche mi nie wyszło i dopiero wróciłem więc wrzóce mały up. Już mi nawet nie chodzi o wygraną tylko żeby skończyć :P.
Elvans Napisano 30 Listopad 2008 Autor Napisano 30 Listopad 2008 Czas ucieka i trzeba coś z tym zrobić więc daje lekko ulepszoną wersje westernową i szkic planu awaryjnego. Wątpie żeby mi się udalo dokończyć główną prace więc spróbuje w te 4 godziny dopieścić plan awaryjny.
Rekomendowane odpowiedzi