laci Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 max 2009 na viscie x64 - "error retrieving configuration file" pojawia sie jak chce wrzucic scene do backburnera...ma ktos pomysl co z tym zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cwieq Napisano 25 Styczeń 2009 Share Napisano 25 Styczeń 2009 Mam ten sam problem max 2009 vista x64 jak tylko zaznacze net render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cwieq Napisano 25 Styczeń 2009 Share Napisano 25 Styczeń 2009 znalazłem rozwiązanie (ze strony http://www.cguu.com/3dsmax/3dsmax6/3dsmax/Troubleshooting_Guide.html) U mnie pomogło przeinstalowanie backburnera jednak jesli to nie pomoże i bedzie musiał grzebac w rejestrze to polecam wpisać w wyszukiwarce rejestru słowo backburner bo ta ścieżka podana w punkcie 3 jest chyba do jakiejś starszej wersji maxa nie znam sie na rejestrze ale u mnie pod podana ścieżka tego nie było musiałem szukać. Jeśli ktoś ma jakies pytania to pytać Error Retrieving Configuration File This error usually is the result of a corrupt installation of the backburner applications which caused an errant registry setting. SUGGESTION Try reinstalling the backburner components of the program or manually edit the system registry. Editing the registry: 1.Choose Start > Run. 2.Enter RegEdit and click OK 3.Browse to HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Discreet > backburner > 2.0 4.Check the CfgPath entry. Make sure the value is set to c:\3dsmax6\backburner2\Network\nrapi.conf. 5. Close the registry Editor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi