Loki Napisano 30 Listopad 2008 Napisano 30 Listopad 2008 Czołem, dziś (w zasadzie przed 30minutami) zainstalowałem pierwszy raz Wings3D i od razu na wstępie problem. Nie mam zielnoego pojęcia dlaczego, ale nie działa mi MMB. Myszka A4Tech Opto 518 - zainstalowana i skonfigurowana pod windowsem xp64. MMB to u mnie rolka, i generalnie rolka sama działa w Wingsie, ale jako przycisk już nie. Przez co nie mogę za chiny ludowe użyć kamery maxowej. Coś trzeba skonfigurować w wingsie? (czy zwyczajnie jestem zbyt ograniczony jak na ten program) Pozdrawiam - Loki
marcin wuu Napisano 1 Grudzień 2008 Napisano 1 Grudzień 2008 miałem ten problem jak używałem logitecha - ma swój program do kontroli myszki i domyślnie jest on źle skonfigurowany - w ustawieniu środkowego klawisza zamiast "universal scroll" ustawiłem "middle button" - to rozwiązało moje problemy - może a4tech też tak ma? 1
Loki Napisano 1 Grudzień 2008 Autor Napisano 1 Grudzień 2008 wlasnie podłączyłem inną myszkę (Logitech Laser costam costam) i bez instalacji sterowników działa poprawnie, wiec pewnie masz racje chyba cos nie bangla z ustawieniami A4techowego programu zarządzania klawiszami. -------- edit ------- ustawiłem w A4techu tak jak sugerowałeś i działa. -------------------- Dzięki za pomoc. Loki
Rekomendowane odpowiedzi