k_kwiatek Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 (edited) Stworzyłem kilkadziesiąt renderów, a reszta się powtarza i nie chcę ich renderować osobno. Mam rendery między 100-200. A chcę zkopiować klatkę 100 do 1-100, a klatkę 200 do 201-300. Nie chcę renderować 1-100 oraz 201-300, bo są takie same. Jak to szybko zrobić? Czy znacie jakiś program do zaawansowanego zmieniania nazw plików? Uzywam, Total Commander, ale tam w Multi-Rename Tool brakuje mi np. opcji prostego dodawania lub odejmowania. kamera1_0005 -> kamera1_0001 (jak to zmienić w prosty i szybki sposób dla setki plików?) Pozdrawiam, Karol Edited December 1, 2008 by k_kwiatek Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczery Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 miałem podobny problem i pomógł mi - Nazywacz 1.08 - bezpłatny, całkiem sprytny. ewentualnie można w pustym pliku wsadzić render jako mapę environment nie przyjmującą cieni i wyrenderować od nowa, wtedy pójdzie szybko Pozdrawiam, szczery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_kwiatek Posted December 1, 2008 Author Share Posted December 1, 2008 Dzięki. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korasonek Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 IrfanView i jego przetwarzanie wsadowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts