NEHRU Napisano 27 Listopad 2002 Napisano 27 Listopad 2002 Szukam tekstur :) dokł±dniej chodzi mi o ptasie pióra wszelkiego rodzaju i barwy :) jak by kto¶ miał prosze o adres ewentualnie kotakt :) POZDRAWIAM Przemek
Gotham Napisano 1 Grudzień 2002 Napisano 1 Grudzień 2002 Widzialem tutorial jak zrobic piora w shag-hair z mozliwoscia powiewania na wietrze... Ale nie moge sobie przypomniec gdzie :( Poszukam w moich linkach i na dysku... Moze sie odnajdzie... To byl swietny tut...
Anibal Napisano 19 Grudzień 2002 Napisano 19 Grudzień 2002 Witam ! Piszesz \"Maya Rulez\"... O ile mi wiadomo tam masz ich od groma w paint effect (czy jako¶ tak), możesz je wykorzystać jako gotowe obiekty, a także jako texture (jest także opacity) do MAX\'a... Pozdrawiam ...
NEHRU Napisano 15 Styczeń 2003 Autor Napisano 15 Styczeń 2003 Wiem że mam ich od Groma w PaintFX :) ale chce zrobić particla który wyrzuca pióra :) a paintFX nie trawi :( dlatego musze robić je osobno (sorry że tak późno odpisuje ale jkoś sie złozyło )
Belaiel Napisano 4 Kwiecień 2003 Napisano 4 Kwiecień 2003 Mam tylko jedno zdjęcie pióra, może się przyda.
Rekomendowane odpowiedzi