claude Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 Rok temu kupiłem to "cudowne urządzenie" mało je używałem ale zauważyłem że częściej w trakcie jego używania crashował mi się max. Dzisiaj na prostej scence byle skręt w lewo i max się wysypuje. Czy to normalne? Czy da się to urządzenie używać? Czy do wyrzucenia jest? Edit: Ściągam nowe sterowniki może pomoże?
kannu Napisano 13 Grudzień 2008 Napisano 13 Grudzień 2008 serwus :) za ile sprzedasz ? :D pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Gość cwieq Napisano 24 Grudzień 2008 Napisano 24 Grudzień 2008 mam to samo doszedłem do tego ze jak max sie wykrzaczy to od razu po ponownym uruchomieniu trzeba odłączyć navigatorka, ruszyć widokiem normalnie, podłączyć jeszcze raz i wtedy działa. Nowe stery wątpię ze załatwią sprawę ale jeśli tak to daj znac
laci Napisano 30 Październik 2009 Napisano 30 Październik 2009 ha...mnie space navigator nie wywala maxa ale za to wywala mi cada kiedy modeluje w nim 3d.. a na stronie producenta niby 3dmyszka poprawnie obsluguje cada.
Allure200 Napisano 6 Listopad 2009 Napisano 6 Listopad 2009 ha...mnie space navigator nie wywala maxa ale za to wywala mi cada kiedy modeluje w nim 3d.. a na stronie producenta niby 3dmyszka poprawnie obsluguje cada. Wszelkie pytania nt. 3Dconnexion najlepiej zgłaszać na forum http://www.3dconnexion.com/forum szybko odpowiadają na pytania
Rekomendowane odpowiedzi