Napisano 5 Grudzień 200816 l Rok temu kupiłem to "cudowne urządzenie" mało je używałem ale zauważyłem że częściej w trakcie jego używania crashował mi się max. Dzisiaj na prostej scence byle skręt w lewo i max się wysypuje. Czy to normalne? Czy da się to urządzenie używać? Czy do wyrzucenia jest? Edit: Ściągam nowe sterowniki może pomoże?
Napisano 24 Grudzień 200816 l mam to samo doszedłem do tego ze jak max sie wykrzaczy to od razu po ponownym uruchomieniu trzeba odłączyć navigatorka, ruszyć widokiem normalnie, podłączyć jeszcze raz i wtedy działa. Nowe stery wątpię ze załatwią sprawę ale jeśli tak to daj znac
Napisano 30 Październik 200915 l ha...mnie space navigator nie wywala maxa ale za to wywala mi cada kiedy modeluje w nim 3d.. a na stronie producenta niby 3dmyszka poprawnie obsluguje cada.
Napisano 6 Listopad 200915 l laci napisał: ha...mnie space navigator nie wywala maxa ale za to wywala mi cada kiedy modeluje w nim 3d.. a na stronie producenta niby 3dmyszka poprawnie obsluguje cada. Wszelkie pytania nt. 3Dconnexion najlepiej zgłaszać na forum http://www.3dconnexion.com/forum szybko odpowiadają na pytania