Urbanboogie Napisano 3 Marzec 2010 Napisano 3 Marzec 2010 Pamietaj, malowanie na amfie moze dawac bardzo fajne rezultaty, ale wyniszcza Twoj organizm :P
maxbielecki Napisano 3 Marzec 2010 Autor Napisano 3 Marzec 2010 Nata- Dzieki. Wreszcie sie komus cos podoba. :) Urbanboogie- nie biore. Zazywasz przegrywasz mawiali i sie nie mylili. :)
KhazadThard Napisano 3 Marzec 2010 Napisano 3 Marzec 2010 przyjemne są krajobraziki może ciut więcej detalu na pierwszm planie w nich?:) chociaż ja się nie znam akurat na pejzażach jakoś mi nie idą:)
maxbielecki Napisano 3 Marzec 2010 Autor Napisano 3 Marzec 2010 KhazadThard - dzieki wszystkie sa juz troche stare, pospiesznie robione ot kilka mazniec jak widac ale mysle ze sie troche oswoilem przez takie bazgranie. Stad tez nie za bardzo przemyslane pod wzgledem kompozycji. Wrzuce sobie jeszcze pare speedow- w sumie nawet nie chce mi sie ich konczyc czy tam cos z nimi robic wiekszego.
maxbielecki Napisano 3 Marzec 2010 Autor Napisano 3 Marzec 2010 (edytowane) Kolejny szkicun, for fun. no ise wrzucilem az mi ulzylo.:) Edytowane 4 Marzec 2010 przez maxbielecki
KhazadThard Napisano 3 Marzec 2010 Napisano 3 Marzec 2010 Khaz wystarczy;) ten przedostatni mi się podoba:) w ostatnim niebo kolorystycznie nie leży mi:)
maxbielecki Napisano 3 Marzec 2010 Autor Napisano 3 Marzec 2010 W zasadzie to chyba masz racje, chociaz moze to walor tam nie pasuje nie wiem nie sprawdzam na Ps -owym tricku.
maxbielecki Napisano 6 Marzec 2010 Autor Napisano 6 Marzec 2010 Niby nic. Speed stary z reszta ale pomyslalem ze wart pokazania. Pobredzlujmy dalej.:)
emmilius Napisano 6 Marzec 2010 Napisano 6 Marzec 2010 Fajny szkic. Tylko pasek od miecza się z mieczem zlewa za bardzo.
maxbielecki Napisano 6 Marzec 2010 Autor Napisano 6 Marzec 2010 dzieki za uwagi ziom. Zostawie jednak to szkicem jako ze uwazam calosc za rozwiazana i dalsza dlubanina nie pozywi mojego muzgu na tyle aby byla tego warta. Chyba ze ktos by za to zaplacil. :) Co ja gadam wcale nie chce sie sprzedawac. :)
Rekomendowane odpowiedzi