MonoKatanaKendashi Napisano 6 Grudzień 2008 Share Napisano 6 Grudzień 2008 Debjucik ;) Jeśli zdjęcie się nie pojawiło odsyłam do: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c0737eacc4be4806.html P.S. Próbowałem na wiele sposobów umieścić link. Czy może ktoś podać mi ten właściwy? Dzięki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 6 Grudzień 2008 Share Napisano 6 Grudzień 2008 wybacz ale o co chodzi ?? mamy ci ocenic kawalek przedniego zderzaka ??to wip wiec daruj sobie super turbo ujecia. poprostu pokaz siatke i sam model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 6 Grudzień 2008 Share Napisano 6 Grudzień 2008 oj takiej felgi świat nie widział (chyba) i co to za model?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 6 Grudzień 2008 Share Napisano 6 Grudzień 2008 mi sie tu nic nie wlancza:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW_2305 Napisano 7 Grudzień 2008 Share Napisano 7 Grudzień 2008 Ten, jak i ten z Finished sa zbyt ciemne i lakier czarny i studio ciemne, nic nie widac, a i ujecie nic nie odkrywa. Swiatlo jak w Skyline'ie, ale to chyba nie ta fura. Materialy do wymiany i te drzwi, one maja miec taki okragly obrys? A i witam na forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi