songoku Napisano 7 Grudzień 2008 Share Napisano 7 Grudzień 2008 Witam wystawiam cos takiego do WIPA potrzebuje pomocy :) Dopiero zaczynam nad tym pracowac ale: Nie moge poradzic sobie z materialem zaslon i kanapy doradzcie cos. Ogolnie napiszcie co sadzicie o tej wizce:) Prosze o jakies porady i wskazowki. [/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 7 Grudzień 2008 Share Napisano 7 Grudzień 2008 Co ja o niej sądzę? Doświetl ją. ;) Na zasłony świetnie nadaje się 2sided, a na sofę... no to zależy z czego byś chciał żeby była. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
songoku Napisano 8 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2008 dzieki pressenter mam 2side na zaslony ale mam problem z textura, potrzebje czegos czarnego, cos takiego co wszyscy tu daja na zaslony :) Jakis fajny shaderek. A na sofe znow potrzebuje czegos bialego co bedzie realistycznie wygladac. o teraz jak z recznika wyglada:) A color mappingiem mozna podswietlic masz racje :) Ale poki co pomozcie z tymi zaslonami i sofa jak mozecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi