Soku Napisano 14 Kwiecień 2002 Napisano 14 Kwiecień 2002 przypadkiem udalo mi sie wpisac poprawne haslo do statystyk i zrobilem screena z nich kto chce zobaczyc ogladalnosc strony zapraszam http://www.s0czek.republika.pl/adekpage.htm mam nadzieje ze Adek nie ukara mnie za to :) na stronce nie dzialaja wykresy ale liczby .. to sie liczy :)
ronin Napisano 14 Kwiecień 2002 Napisano 14 Kwiecień 2002 Niezle. Szkoda ze nie ma wypisanego z jakich wyszukiwarek po wpisaniu jakiego slowa wlazlo sie na stronę(fajnie mozna zobaczyc czego ludzie szukaja)
Soku Napisano 14 Kwiecień 2002 Autor Napisano 14 Kwiecień 2002 najciekawsze jest to ze bardzo duzo osob z zagranicy wchodzi na nia
ronin Napisano 15 Kwiecień 2002 Napisano 15 Kwiecień 2002 Na moja kiedys wchodzili z koreanskich wojskowych serwerów(kr.mil) Statystyki to fajna rzecz:)
Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 29 Lipiec 2002 Napisano 29 Lipiec 2002 pewnie ze stat to zajebista zecz szkoda tylko ze na stronkach tych porzadniejszych jest to pohaslowane i nie mozna tego tak podziwac. No ale fakt cyferki sa piorunujace brawo Adek tylko tak dalej :D pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi