Napisano 14 Grudzień 200816 l Co lepsze? Sony Cyber-Shot DSC-H10 czy Sony Cyber-Shot DSC-W300? Aparat kupuje sobie moja dziewczyna, Ja osobiście doradzam jej H10, ale wolę zapytać Was. Chyba że coś innego z Sony możecie polecić, bo już się uparła na tą markę :) Pozdrawiam
Napisano 15 Grudzień 200816 l Dorzuc troche kasy i kup lustrzanke, wiem z bolesnego doswiadczenia ze warto. Niby kompakt "powinien" wystarczyc, ale po jakims czasie jest pelno rzeczy ktore cie wkurza.... odszumianie, slaba czulosc matrycy, brak rawow, brak update'ow oprogramowania, a aparat traktuje cie jak idiote... czlowiek zaczyna zalowac ze moglby dorzucic te 2-3 stowy wiecej i miec te problemy z glowy(z drugiej strony mialby inne.... skad brac kase na osprzet??). Jakies dobrze zakrecisz i chcesz koniecznie sony, to powinienes wyrwac a200 w dobrej cenie. Ale jest duzo innych dobrych marek. Pamietaj ze wybierajac pierwsze lustro, wybierasz system, wiec zwroc uwage bardziej na dostepne szkla niz korpus. Edytowane 15 Grudzień 200816 l przez GRiPi
Napisano 17 Grudzień 200816 l Z tych dwóch Sony H10, sam się nim bawiłem, ale mimo wszystko H9 go przebija jeśli chodzi o cyfraki tej marki.