Napisano 16 Grudzień 200816 l UWAGA: Zmiana terminu zakonczenia do 30.12.2008 Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 30.12.2008 godz. 23:59. SONDA: od 31.12.2008 do 2.01.2009 Edytowane 24 Grudzień 200816 l przez leander
Napisano 17 Grudzień 200816 l Zapomnialem podpiac, wiec teraz podbijam postem ;) Spoko temat, mozna zaszalec.
Napisano 20 Grudzień 200816 l Spoko temat, mozna zaszalec. Cosik mało krejzolów na forum jest:D Prawdę mówiąc- trudny temat.. EDIT: Myślę, że to co zrobiłem odbiega od tematu, jednak wrzucam;) Rysunek z wyobraźni jednak architektura przypominająca tą jak najbardziej rzeczywistą:) Długopis i photoshop:) Fajnie się to rysowało:) Edytowane 20 Grudzień 200816 l przez RaVirr
Napisano 23 Grudzień 200816 l A moze tak przedluzymy o tydzien? Mysle, ze temat fajny, ale ja osobiscie z okazji okresu przedswiatecznego nie mam teraz ani chwili wolnej. Moze nie tylko ja i stad taka posucha. Jakies glosy za, przeciw?
Napisano 23 Grudzień 200816 l Mi to obojętne bo już coś tam częściowo mam a jeszcze mi troche czasu zostało więc ja moge potem dać ale z okazji świąt itp co by to nie było można przedłużyć niech inni też sobie coś namalują. PS Wesołych świąt.
Napisano 23 Grudzień 200816 l Wizja lekko mija się z wyobrażeniem mym ;] Do poprawy jeszcze dużo rzeczy by się znalazło (prócz tych co od razu w oczy biją) - w czasie jednam bym się nie wyrobił. I tak za dużo majstrowałem przy grafice.
Napisano 23 Grudzień 200816 l Autor Ok, heavymetal nie chodzi o plakat czy wizualny greps a o ilustracje z wyobrazni, ktorej tematem jest architektura. Jednoczesnie zachecam do namalowania pracy jeszcze raz wybierajac co najmniej jeden problem tworczy, ktory sie przydaje przy przedstawianiu architektury: konstrukcje, przestrzen, perspektywe, swiatlo itp. Zastanawialem sie czy nie umiescic informacji "nie tworzyc karkolomnych interpretacji". Stwierdzilem ze temat jest prosty jak parowka wiec sobie odpuscilem. No i klops. Edytowane 23 Grudzień 200816 l przez witkowski
Napisano 23 Grudzień 200816 l Dobra ja daje swoją architekture "Domek na kurzej nóżce" moja własna interpretacja. wiktowski ten temat moim zdaniem polega właśnie na własnej interpretacji a nie sztywnym założeniach. Edytowane 23 Grudzień 200816 l przez Elvans
Napisano 23 Grudzień 200816 l Może być przedłużone o tydzień:) O ile ktoś się zadeklaruje, że coś nasmaruje..bo temat trudny;)
Napisano 23 Grudzień 200816 l http://www.voila.pl/068/0eomc/index.php?get=1&f=1 taki sobie budyneczek
Napisano 23 Grudzień 200816 l Ja bym zostawił temat do jutra góra czwartu na zgłoszenia tych co chcą coś namalować jeśli znajdą się chętni wtedy przedłużył bym o tydzień.
Napisano 23 Grudzień 200816 l jak coś może po północy zacznę maziać więc się dorzucam do tematu jakby pytali ;]
Napisano 23 Grudzień 200816 l Autor elvans: temat jest po to zeby byly ramy. a dalej jest megaelastycznie. Moze byc domek na kurzej lapie moze byc kolejowy dworzec.
Napisano 24 Grudzień 200816 l Jest 6 prac, w sumie spoko, ale przedluzmy do 30-tego. Witkowski i JeezBumpkin wyznaczyli chyba dobry kierunek jako inspiracje. bezio tez ciekawie podszedl do tematu. Ja sie osobiscie deklaruje, ze cos zmaluje ;) No i jak kogos dopadnie depresja swiateczna to moze sobie zawsze cos zmalowac, a nie jedynie popatrzec na sonde ;) Mimo to - braku depresji i wrecz przeciwnie - Wesolych Swiat wszystkim zycze :)
Napisano 30 Grudzień 200816 l tablet mnie doprowadza do szalu nie mogac zrobic jednej prostej kreski, wiec zlapalem za olowek i jakies badziewie zrobilem, ale obiecalem to wrzucam ;) zegarek forum szwankuje, jest 23:58 :)
Napisano 30 Grudzień 200816 l no właśnie z tym zegarem to chyba nie jest problem zmienić GMT bo podejrzewam że w tym rzecz, nie żeby przeszkadzało ale dotkliwie drażni ;]