witkowski Napisano 16 Grudzień 2008 Share Napisano 16 Grudzień 2008 (edytowane) UWAGA: Zmiana terminu zakonczenia do 30.12.2008 Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 30.12.2008 godz. 23:59. SONDA: od 31.12.2008 do 2.01.2009 Edytowane 24 Grudzień 2008 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 16 Grudzień 2008 Share Napisano 16 Grudzień 2008 O o o o, fajne, może wezmę udział :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 17 Grudzień 2008 Share Napisano 17 Grudzień 2008 Zapomnialem podpiac, wiec teraz podbijam postem ;) Spoko temat, mozna zaszalec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 20 Grudzień 2008 Share Napisano 20 Grudzień 2008 (edytowane) Spoko temat, mozna zaszalec. Cosik mało krejzolów na forum jest:D Prawdę mówiąc- trudny temat.. EDIT: Myślę, że to co zrobiłem odbiega od tematu, jednak wrzucam;) Rysunek z wyobraźni jednak architektura przypominająca tą jak najbardziej rzeczywistą:) Długopis i photoshop:) Fajnie się to rysowało:) Edytowane 20 Grudzień 2008 przez RaVirr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witkowski Napisano 21 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2008 niestety na dole sie pogubilem wiec pozostaje gora: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 Pojedynek?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witkowski Napisano 23 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2008 en guard... [postaram sie jeszcze wrzucic cos wieczorem] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 A moze tak przedluzymy o tydzien? Mysle, ze temat fajny, ale ja osobiscie z okazji okresu przedswiatecznego nie mam teraz ani chwili wolnej. Moze nie tylko ja i stad taka posucha. Jakies glosy za, przeciw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvans Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 Mi to obojętne bo już coś tam częściowo mam a jeszcze mi troche czasu zostało więc ja moge potem dać ale z okazji świąt itp co by to nie było można przedłużyć niech inni też sobie coś namalują. PS Wesołych świąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witkowski Napisano 23 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2008 za......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavymental Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 Wizja lekko mija się z wyobrażeniem mym ;] Do poprawy jeszcze dużo rzeczy by się znalazło (prócz tych co od razu w oczy biją) - w czasie jednam bym się nie wyrobił. I tak za dużo majstrowałem przy grafice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witkowski Napisano 23 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2008 (edytowane) Ok, heavymetal nie chodzi o plakat czy wizualny greps a o ilustracje z wyobrazni, ktorej tematem jest architektura. Jednoczesnie zachecam do namalowania pracy jeszcze raz wybierajac co najmniej jeden problem tworczy, ktory sie przydaje przy przedstawianiu architektury: konstrukcje, przestrzen, perspektywe, swiatlo itp. Zastanawialem sie czy nie umiescic informacji "nie tworzyc karkolomnych interpretacji". Stwierdzilem ze temat jest prosty jak parowka wiec sobie odpuscilem. No i klops. Edytowane 23 Grudzień 2008 przez witkowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvans Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 (edytowane) Dobra ja daje swoją architekture "Domek na kurzej nóżce" moja własna interpretacja. wiktowski ten temat moim zdaniem polega właśnie na własnej interpretacji a nie sztywnym założeniach. Edytowane 23 Grudzień 2008 przez Elvans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 Może być przedłużone o tydzień:) O ile ktoś się zadeklaruje, że coś nasmaruje..bo temat trudny;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bezio Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 http://www.voila.pl/068/0eomc/index.php?get=1&f=1 taki sobie budyneczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvans Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 Ja bym zostawił temat do jutra góra czwartu na zgłoszenia tych co chcą coś namalować jeśli znajdą się chętni wtedy przedłużył bym o tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 Noo..a jak ktoś się zadeklaruje i nic nie namaluje to go lejemy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 jak coś może po północy zacznę maziać więc się dorzucam do tematu jakby pytali ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witkowski Napisano 23 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2008 elvans: temat jest po to zeby byly ramy. a dalej jest megaelastycznie. Moze byc domek na kurzej lapie moze byc kolejowy dworzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 a chatka puchatka przejdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 Jest 6 prac, w sumie spoko, ale przedluzmy do 30-tego. Witkowski i JeezBumpkin wyznaczyli chyba dobry kierunek jako inspiracje. bezio tez ciekawie podszedl do tematu. Ja sie osobiscie deklaruje, ze cos zmaluje ;) No i jak kogos dopadnie depresja swiateczna to moze sobie zawsze cos zmalowac, a nie jedynie popatrzec na sonde ;) Mimo to - braku depresji i wrecz przeciwnie - Wesolych Swiat wszystkim zycze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 25 Grudzień 2008 Share Napisano 25 Grudzień 2008 dorzucam swoje 3grosze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bohater13 Napisano 27 Grudzień 2008 Share Napisano 27 Grudzień 2008 jakies 30 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 28 Grudzień 2008 Share Napisano 28 Grudzień 2008 To ja trochę inaczej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 28 Grudzień 2008 Share Napisano 28 Grudzień 2008 fajniaste serio moje mniej kolorowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 30 Grudzień 2008 Share Napisano 30 Grudzień 2008 tablet mnie doprowadza do szalu nie mogac zrobic jednej prostej kreski, wiec zlapalem za olowek i jakies badziewie zrobilem, ale obiecalem to wrzucam ;) zegarek forum szwankuje, jest 23:58 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 30 Grudzień 2008 Share Napisano 30 Grudzień 2008 no właśnie z tym zegarem to chyba nie jest problem zmienić GMT bo podejrzewam że w tym rzecz, nie żeby przeszkadzało ale dotkliwie drażni ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi