Gomez Napisano 16 Grudzień 2008 Napisano 16 Grudzień 2008 (edytowane) Sprzedaje z bólem mojego potworka, pc i monitor, razem lub osobno. Q6600 G0 + chłodzenie Noctua (testowałem OC 3.5GHz, chodzi na codzień na 2.4GHz) 4GB RAM Kingston GF 8800GT EVGA 650i Ultra hdd 250GB Chieftec 550W (mam wszystkie paragony, gwarancje, stery etc.) cena 800zł monitor 24' Gateway, bez badpixeli, S-PVA, obraz bardzo ładny, 1900x1200, wyjście s-video, composite, d-sub, dvi-i, usb. cena 700zł =============== Sprzedany (pc i monitor). Dziekuje wszystkim zainteresowanym. Pozdrawiam. Edytowane 20 Grudzień 2008 przez Gomez
ttaaddeekk Napisano 17 Grudzień 2008 Napisano 17 Grudzień 2008 dobra cena, szkoda ze nio dales ogloszenia 2 tyg wczesniej :/ jakie mobo ?
kannu Napisano 17 Grudzień 2008 Napisano 17 Grudzień 2008 serwus :) no ja jestem chetny :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
kannu Napisano 22 Grudzień 2008 Napisano 22 Grudzień 2008 serwus :) Nadal Aktualne? nie. nieaktualna. zglosilem sie natychmiast i wszystko szlo dobrze. po pol dnia ten kolega stwierdzil , ze jesli nie kupuje razem z monitorem , ....to musze zaplacic wiecej , bo na komplet ma juz kupca. Rece opadaja. Podziekowalem, nie polecam,. W sumie to negatyw hehe ::::::KUPIE kompy QUADY:::: pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Gomez Napisano 22 Grudzień 2008 Autor Napisano 22 Grudzień 2008 (edytowane) Wolny rynek. Chociaż w tym przypadku szybki ;) Rąk nikomu podnosić nie kazałem. Po trzecie nie powiedziałem że musisz. Po czwarte zgłosiłes sie natychmiast ale napisałeś że porozmawiać możesz dopiero wieczorem więc o co ci chodzi? Kiedy szło dobrze? Miałem kilka ofert i wybrałe tą która mi pasowała. Mogłem zmienić decyzję gdyby ktoś zaoferował więcej. Czy jest to zabronione prawem ustnym bądź pisanym? W złym tonie? Naganne moralnie? Po co takie teksty na forum piszesz? Czy ja ci cos obiecałem? Pozdro i wesołych świąt. Edytowane 22 Grudzień 2008 przez Gomez
Rekomendowane odpowiedzi