indian Napisano 18 Grudzień 2008 Napisano 18 Grudzień 2008 dobra felgi mogą być ale popraw opony tu masz link do tutorial o tworzeniu opony
09121986 Napisano 18 Grudzień 2008 Napisano 18 Grudzień 2008 hehe zalozenie nowego watku raczej nie pomoze w wiekszej ilosci komentarzy , na wipie dosyc ciezko zainteresowac ludzi pisaniem czegos w szczegolnosci ze wrzucasz juz gotwy model. Co do pracy , to model bardzo ladny , ale jezeli ci chodzi o cos zblizonego do fotoreal to jeszcze duzo brakuje , bo narazie jak zabawka wyglada. Ps. skoro strzaskales taki model to dziwi mnie ze opony wlasnie takie a nie inne :P
Ex3 Napisano 18 Grudzień 2008 Napisano 18 Grudzień 2008 Mocno krzywo tu i tam, studio można by poprawić ale ogólnie fajnie. Jedziesz z następnym.
indian Napisano 18 Grudzień 2008 Napisano 18 Grudzień 2008 A jeszcze jedno, zupełnie o tym zapomniałem, na twoim modelu samochód ma dwie klapki od baku(z obu stron), a samochodu z dwoma jeszcze nie widziałem, Saleen S7 również nie ma dwóch popraw to
Rekomendowane odpowiedzi