themindfields Napisano 31 Grudzień 2008 Share Napisano 31 Grudzień 2008 Taka pracka w celach rekreacyjnych i poćwiczenia jakiejkolwiek postprodukcji. Budynki na pierwszym planie robione w maxie i powyginane w zbrushu, reszta to matte painting. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 31 Grudzień 2008 Share Napisano 31 Grudzień 2008 Budynki mają strasznie słabą jakość co od razu rzuca się w oczy :/ Cieni brak i do tego to białe coś w centrum obrazka... Dużo czasu nad tym obrazkiem raczej nie spędziłeś :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 31 Grudzień 2008 Share Napisano 31 Grudzień 2008 Em... umm... ta... budynki sie wyginaja z wiekiem? I mozesz napisac co to byla ta "postprodukcja"? Czy masz na mysli viniete + glow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
themindfields Napisano 31 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2008 Tak to mniejwięcej na początku wyglądało ;). Szczęśliwego nowego 2009! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 1 Styczeń 2009 Share Napisano 1 Styczeń 2009 Heja Najlepszego w nowym roku, a wracając do tematu. To fajnie to wygląda. Podoba mi się to że nie widać zmianki z 3d do 2d. Także kolorystycznie dość fajne :) Żółta wypalona zieleń fujne :) Brakuje mi tu tylko jakiegoś wątku, np. 2 osoby stojące na drodze albo coś podobnego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
themindfields Napisano 1 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2009 Miało być coś na drodze, ale postanowiłem ten element wykorzystać w innej pracy i narazie nie przyznam się co to było ;P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 1 Styczeń 2009 Share Napisano 1 Styczeń 2009 Noo szkoda bo brakuje tego :) teraz to taka bezprzeslaniowa pracka jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 1 Styczeń 2009 Share Napisano 1 Styczeń 2009 (edytowane) to postprodukcja zniszczonego miasta odbijającego się w miedzianej klamce..... fajne! ew. wnętrze żółtego balonu w zniszczonym mieście Edytowane 1 Styczeń 2009 przez norden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi