Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, dawno nic nie wrzucałem, a postanowiłem ,że w nowym roku będę więcej malował ;) więc wrzucam coś takiego. Temat oklepany ,ale to tak w ramach treningu warsztatu tabletowo fotoszopowego (inspirowany ilustracjami Frazetty). Mam nadzieję, że się spodoba.

Pozdrawiam wszystkich i życzę wszystkiego dobrego w nowym roku.

szturmdf9.jpg

Edytowane przez Viktor

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hmm nie podoba mi się toporek, taki jakiś śmieszny skrót perspektywiczny, a i coś lekko źle jest z proporcjami całej ręki. Takie małe spostrzeżenie, ogółem super: )

Napisano

Fajne to, takie olejne, przydało by się dół na pierwszym planie bardziej określić... i w sumie zmienić tamat wątku, bo nie wiem czy komentować jako WIP czy Finished. Ogólnie przyjemna praca.

Napisano

Ładniusie. Lekko, zwiewnie i miekko namalowane. Troche silne powtorzenie flagi i tej peleryny czerwonej, bo sa tej samej wielkosci i troche sie skala lewej i prawej strony wyrownuje. Nie wiem czy bym nie powiekszyl kolesia po prawej, albo nie pomniejszyl nieco lewego motywu zeby mocniej zaakcentowac kolesia. Ew tłem jakos to zalatwic; mocniejsze przeswity swiatla przy duzej postaci pewnie by pomogly. Troche za mocno dzialaja te okragłe plamy na dole, ale jak rozumiem to jest jednak WIP?

Napisano
  • Autor

Dzięki za komentarze. To jest właściwie chyba WIP, ale nie wiem kiedy go skończę bo boje się ,że jak zacznę poprawiać, to zepsuję to co jest ok, a to co jest źle wyjdzie jeszcze gorzej ;)