Viktor Napisano 3 Styczeń 2009 Napisano 3 Styczeń 2009 (edytowane) Witam, dawno nic nie wrzucałem, a postanowiłem ,że w nowym roku będę więcej malował ;) więc wrzucam coś takiego. Temat oklepany ,ale to tak w ramach treningu warsztatu tabletowo fotoszopowego (inspirowany ilustracjami Frazetty). Mam nadzieję, że się spodoba. Pozdrawiam wszystkich i życzę wszystkiego dobrego w nowym roku. Edytowane 3 Styczeń 2009 przez Viktor
nietoper Napisano 3 Styczeń 2009 Napisano 3 Styczeń 2009 Hmm nie podoba mi się toporek, taki jakiś śmieszny skrót perspektywiczny, a i coś lekko źle jest z proporcjami całej ręki. Takie małe spostrzeżenie, ogółem super: )
masz)rum Napisano 4 Styczeń 2009 Napisano 4 Styczeń 2009 Fajne to, takie olejne, przydało by się dół na pierwszym planie bardziej określić... i w sumie zmienić tamat wątku, bo nie wiem czy komentować jako WIP czy Finished. Ogólnie przyjemna praca.
leander Napisano 4 Styczeń 2009 Napisano 4 Styczeń 2009 Ładniusie. Lekko, zwiewnie i miekko namalowane. Troche silne powtorzenie flagi i tej peleryny czerwonej, bo sa tej samej wielkosci i troche sie skala lewej i prawej strony wyrownuje. Nie wiem czy bym nie powiekszyl kolesia po prawej, albo nie pomniejszyl nieco lewego motywu zeby mocniej zaakcentowac kolesia. Ew tłem jakos to zalatwic; mocniejsze przeswity swiatla przy duzej postaci pewnie by pomogly. Troche za mocno dzialaja te okragłe plamy na dole, ale jak rozumiem to jest jednak WIP?
artursadlos Napisano 4 Styczeń 2009 Napisano 4 Styczeń 2009 taki standard. i ładny i fajny i poprawny
Viktor Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Napisano 4 Styczeń 2009 Dzięki za komentarze. To jest właściwie chyba WIP, ale nie wiem kiedy go skończę bo boje się ,że jak zacznę poprawiać, to zepsuję to co jest ok, a to co jest źle wyjdzie jeszcze gorzej ;)
Rekomendowane odpowiedzi