Gość ssnejku Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 Witam zacząłem robić auto chcę się nauczyć czegoś porządnego w tym maxie a więc się uczę narazie wygląda to tak: http://img231.imageshack.us/my.php?image=audia4bokxj6.jpg http://img55.imageshack.us/my.php?image=audia4lg2.jpg będę miał problem z szybami ale damy rade jeszcze tył dach opony i trzeba popoprawiać błędy ale to na koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamal333 Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 Drzwi wyglądają trochę jak materace. Krzywo chociaż pewno mój pierwszy samochód nie będzie lepszy. Powiem jedno-do końca jeszcze daleko . P.S Ale mi się zrymowało :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ssnejku Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 hehe no prawda sie zrymowało a co do krzywości to pisałem że takie sprawy na koniec a w drzwiach nie ma klamek może dlatego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 poprawianie bledow, zostawiasz se na koniec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ssnejku Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 Chodzi o wyrównanie niektórych ścianek ale takie błędy które są ważne obrazu robię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 Jeśli to plastelinowy model a4 to wyszło super... Daruj sobie ten model, porób tutoriale, patrz na referki i powodzenia w nauce ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 nom j/w . tez tak mi wychodzilo na poczatku nie masz co dalej robic , zrob od nowa wiem ze sie niechce ale... innego wyjscia nie ma .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarkus Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 Przede wszystkim rzucaja sie w oczy krzywe powierzchnie i brak chamferow w miejscach, gdzie powinno byc ostro (np. nadkola, przetloczenia, tam gdzie starales sie nadac grubosc blachom). Zacznij od nowa starajac sie zachowac prosta i rownomiernie rozlozona siatke. Nauczysz sie o wiele wiecej niz ciagnac dalej to, co masz do tej pory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 i trzeba popoprawiać błędy ale to na koniec. eeeee tam, ja bledow nie widze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi