blomd Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 Witam, mój problem z 3ds max'em wygląda następująco: po włączeniu 3dsa mam takie dziwne wybrakowanie menu górne. Nie widać żadnych obrazków na przyciskach ale po naciśnięciu na jakiś z nich wykonuje się normalna funkcja, taka jaka jest im przypisana. Nie znam aż na tyle 3dsa , żeby po omacku wciskać, ale muszę przyzanć że wcześniej wszystko było ok.. Próbowałem go już przeinstalowywać, uaktualniłem oprogramowanie do karty graficznej, ale to nic nie pomogło. Screen z mojego menu górnego 3ds'a: W takich warunkach nie da się pracować. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 Rendering-UI switcher - czy jakoś tak i wybierz sobie wygląd będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blomd Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2009 Wielkie dzięki za podpowiedź , bo dokładniej to zrobiłem to tak: customize>custom UI & defaults switcher , i wszystko działa poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi