RyS131 Napisano 5 Styczeń 2009 Napisano 5 Styczeń 2009 cześć ostatnio zacząłem sobie robić taka komorę i skonczyły sie pomysły macie jakies propozycjie.
KamillM Napisano 5 Styczeń 2009 Napisano 5 Styczeń 2009 Skoro JUŻ Ci się skończyły pomysły to może warto pomyśleć o innym projekcie? :|
cucsoniuss Napisano 5 Styczeń 2009 Napisano 5 Styczeń 2009 co to za komora i co to za rura? Inaczej sobie komorę dotąd wyobrażałem... Może...umieść tam jakąś konającą postać..."przykajdankowaną" do tej "rury"
Eden-3d Napisano 5 Styczeń 2009 Napisano 5 Styczeń 2009 jeszcze dobrze pracy nie zaczales i ,juz ci sie pomysly skonczyly? moze warto w necie poszukac inspiracji
Marten Napisano 5 Styczeń 2009 Napisano 5 Styczeń 2009 Witam Ja niestety również nie widzę, żebyś miał pomysł na swoją komorę. Może faktycznie warto zmienić koncept, jeżeli chcesz zrobić coś z rurami, stare i zardzewiałe, to może jakiś magazyn. Pod sufitem i na ścianach dasz kanały wentylacyjne, rury jakieś, trochę starych regałów zardzewiały sprzęt. Napewno nie zabraknie Ci elementów wystroju.
Valery Napisano 6 Styczeń 2009 Napisano 6 Styczeń 2009 skonczyły sie pomysły a miałeś jakiekolwiek? PS. nie uważasz że tak zardzewiała ściana nie pasuje do podłogi o połysku lustra?
Rekomendowane odpowiedzi