Napisano 6 Styczeń 200916 l Witam! Jest to moja druga animacja zrobiona w 3Ds Max. jest trochę lepsza od pierwszej, ale i tak jest kilka małych błędów. http://pl.youtube.com/watch?v=OTU-hE2LbJ4 PS: jak wstawić zdjęcie, żeby było je widać na liście tematów? Edytowane 8 Styczeń 200916 l przez madin
Napisano 8 Styczeń 200916 l Jakimś takim dziwnym krokiem porusza się ten napastnik. Doświetl jeszcze trochę scenę. Co do zdjęcia to zajrzyj w opcje zaawansowane pisania postów.
Napisano 8 Styczeń 200916 l ...moja druga animacja zrobiona w 3Ds Max, jest trochę lepsza od drugiej.... Czyli która lepsza ??
Napisano 8 Styczeń 200916 l Autor Czyli która lepsza ?? lol xD Pisałem w nocy i taka mała wpadka xD chodziło mi o pierwszą, a nie o drugą. czyli druga lepsza :)
Napisano 8 Styczeń 200916 l Koncepcja ciekawa, ale upadek postrzelonego jakiś dziwny. Najbardziej rzucają mi się w oczy nogi - upadają za delikatnie i chyba niepotrzebne jest tak mocne zgięcie stawów kolanowych (oraz łokciowych kiedy postać już leży). Zamierzasz robić poprawki czy to jest finalna wersja? ;)
Napisano 8 Styczeń 200916 l Autor to jest finalna wersja, taki trening przed tym, co zamierzam zrobić. teraz trochę odpocznę od animowania, i zajmę się nauką modelowania :)