boba Napisano 6 Marzec 2004 Napisano 6 Marzec 2004 jkais czas temu littleninja poprosil mnie czy bym nie pomalowal jego koliksow..... najpierw to co mi dal ....
boba Napisano 6 Marzec 2004 Autor Napisano 6 Marzec 2004 oczywiscie chcialem napisac komiksow w poscie wyzej ;) a oto co uczynilem ;) sa rozna technika, bo choc littleninja chcial wszystko w jednej tonacji stwierdzilem ze trzeba \"poszukiwac\" heh
dr Ug Napisano 6 Marzec 2004 Napisano 6 Marzec 2004 Mam propozycje - nie koloruj jego komiksow. Masakra.
Fr3d3k Napisano 6 Marzec 2004 Napisano 6 Marzec 2004 Nie znam sie na kolorowaniu.... ale strasznie zroznicowana kolorystyka:o... I wyglada jakby w paint\'cie =]
Cpt.Obvious Napisano 6 Marzec 2004 Napisano 6 Marzec 2004 Kolorowanie tragiczne... zgadzam się, nie koloruj tego.
little-ninja Napisano 6 Marzec 2004 Napisano 6 Marzec 2004 tez mu to mowilem hy,hy :D ale nie poddawaj sie boba bedzie dobrze;)
leander Napisano 6 Marzec 2004 Napisano 6 Marzec 2004 no, fatalnie.. ta flara zamiast księżyca nie wróży dobrze :) polecam przejrzeć te tutki http://www.sumaleth.com/links/la.php?cat=Tutorials&sub=_renderingtute&t2=All%20Tutorials&t3=Coloring/Rendering%20Techniques&page=1
boba Napisano 6 Marzec 2004 Autor Napisano 6 Marzec 2004 eee tam... chcial , to pokolorowalem .... a co wyszlo to juz inna sprawa ;) a kolorowalen nie w paincie a w GIMPie a cos tez w fotosklepie... ps moze jednak zostane przy 3d ??? ;)
little-ninja Napisano 7 Marzec 2004 Napisano 7 Marzec 2004 nie wymiekaj boba troche druzgocacej krytyki i juz podwijasz ogon???;) czekaj kupie tablecik i bedziesz przychodzil sie szkolic:D
boba Napisano 8 Marzec 2004 Autor Napisano 8 Marzec 2004 dzieki - nie wymiekam - konstruktywnej krytyki nigdy za wiele ;) czuje sie zmotywowany ;) ... do nauki heh
Rekomendowane odpowiedzi