Mirtrul Napisano 11 Styczeń 2009 Napisano 11 Styczeń 2009 Mam problem z grawitacją. Czy mogłby mi ktoś powiedzieć, bardziej szczegułowo, jak poustawiać opcje itp? Konkretnie to chodzi o to że mam tace z 6 jabłkami i chce żeby dobrze sie same na niej poukładały.
Kris_R Napisano 11 Styczeń 2009 Napisano 11 Styczeń 2009 Domyślam się, że chodzi o 3dsmax oraz o reactora tak? Zgaduj zgadula :] A możesz napisać dokładnie w czym tkwi problem? Bo reactor ma grawitację 'wbudowaną', że tak powiem.. i jeśli jakiś obiekt posiada masę, to spada. Ot - cała filozofia.
Mirtrul Napisano 12 Styczeń 2009 Autor Napisano 12 Styczeń 2009 Tak, chodzi o 3ds max. Próbowałem z Dynamics ale jakoś mi nie wyszło. Ale jak wyjdzie z reaktorem to tez dobrze. Ps. Dzięki za tak szybką odpowiedź zwłaszcza, że to mój pierwszy post.
Temporal Napisano 12 Styczeń 2009 Napisano 12 Styczeń 2009 Jesli nie ma to byc animacja to nie ma sensu sobie tym glowe zawracac. Uluz sobie recznie z odpowiednim przyblizeniem i tyle. Albo wlacz sobie snapa ustaw odpowiednie przyciaganie czy to face, grid itp i gotowe.
Mirtrul Napisano 12 Styczeń 2009 Autor Napisano 12 Styczeń 2009 To właśnie ma być animacja. Konkretnie to wnętrza domu na konkurc, który mam arganizowany w szkole. Jak sie zakończy to może jakiegoś linka gdzieś tu wcisne. Poza tym jak sie naucze tej grawitacji to mi sie do innych rzeczy przyda.
Rekomendowane odpowiedzi