Masło Napisano 13 Styczeń 2009 Napisano 13 Styczeń 2009 Witam... Nie wiedziałem gdzie najlepiej wstawić ten temat, bo ani do tekstur mi nie pasował ani do rendering/lightning/shading. Chciałbym się spytać czy znacie dobre linki z bibliotekami materiałów. Nie chodzi mi o to, żeby mieć gotowca, tylko chciałbym je przeanalizować żebym wiedział na przyszłość jak tworzyć materiały danego pokroju. P.S.: Linki zapewne przydadzą się też innym :) Dzięx za wszelką pomoc.
tweety Napisano 13 Styczeń 2009 Napisano 13 Styczeń 2009 Masło, no ja cię proszę. wpisałeś chociaż raz cokolwiek w jakąkolwiek wyszukiwarkę internetową? poświęć chwilę i wpisz frazę 3ds max shaders, vray materials, mental ray materials etc. to naprawdę nie boli
Masło Napisano 13 Styczeń 2009 Autor Napisano 13 Styczeń 2009 Dzięx, tagi się przydały. Sorka, że wkurzam...
tweety Napisano 13 Styczeń 2009 Napisano 13 Styczeń 2009 nie wkurzasz tylko zadajesz sobie niepotrzebnie dużo pracy na oczekiwanie na odpowiedź. wiem, że łatwiej jest zapytać ale efektywniej jest samemu poszukać. trzeba tylko wiedzieć czego się naprawdę szuka.
Masło Napisano 13 Styczeń 2009 Autor Napisano 13 Styczeń 2009 No dokładniej chodziło mi też o nakierowanie... Poprostu miałem dylemat z różnymi zagadnieniami, wyszukiwarkę miałem przed nosem, a nie wiedziałem co wpisać.
Rekomendowane odpowiedzi