nielot007 Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 nie wiem czy dobrze trafilem ale: chce zrobic wlosy ale nie wiem jak jak ktos jest mily:) to moze mi powiejaks tutek albo plugin i opis jego PROSZE O POMOC!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 Np. pluginem Shug Hair, przewijało się na forum użyj szukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Marzec 2004 Autor Share Napisano 7 Marzec 2004 nie ma szukalem i nie znalazlem:(:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Marzec 2004 Autor Share Napisano 7 Marzec 2004 BLAGAM POMOZCIE!!!!!(jestem w desperacji:):( ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 Sorry źle Ci podałem, w ramach rekompensaty taki link: http://www.max3d.pl/forum/misc.php?action=search Oczywiście plugin nazywa się SHAG HAIR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Marzec 2004 Autor Share Napisano 10 Marzec 2004 ok sciagnalem sobie demko ale trzeba wpisac cd key co robic bo nigdzie go nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Marzec 2004 Autor Share Napisano 11 Marzec 2004 BLAGAM POMOCY!!!! potrzebuje shag haira ale musze wpisac cd key )jestem na zalamaniu nerwowym;) )) z gory dziki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi