dmgal Napisano 19 Styczeń 2009 Napisano 19 Styczeń 2009 Chciałem stworzyć mistyczne zdjęcie i mam nadzieje że mi wyszło. Proszę o komentarze i oceny jak i surowe tak i łagodne oraz sugestie :)
Sjon Napisano 19 Styczeń 2009 Napisano 19 Styczeń 2009 hej Krytykować każdy może ale tylko konstruktywna coś zawsze pomóc może:) Oczywiście uzależniona jest chyba od gustu także. Może zacznę od tego co mi się bardziej podoba, a mianowicie prawa strona z trawą wygląda ładnie (może nieco brakuje kontrastu ale mi sie podoba). Nie odpowiadają mi cienie, które częściowo pod drzewem robią jakieś zarysy, a większość wygląda płasko jakby ich brakowało. Niebo nie pasuje mi kompletnie do klimatu tego pierwszego planu (trudno mi to opisać bo chyba kształt chmur jak i przede wszystkim ich kolorystyka), dodatkowo wyglądają jak przyciemnione dookoła drzewa a nie za nim. Ptaszek chyba będzie startował, bo nico go znosi w prawo, a ptaszki raczej pion trzymają:D. pozdrawiam
Touch Napisano 19 Styczeń 2009 Napisano 19 Styczeń 2009 'mistyczne zdjęcie' - semantyka chyba też nie baudzo;)
Ania Napisano 19 Styczeń 2009 Napisano 19 Styczeń 2009 Sjon w sumie wszystko napisał, jeszcze ptaszek ma trochę papierowy materiał, a kwiatki bym trochę obróciła lub wygięła, żeby się nie rzucało w oczy że są skopiowane. Podobają mi się te mchy na drzewie.
Morphe Napisano 19 Styczeń 2009 Napisano 19 Styczeń 2009 Mi tes sie te mchy podobaja, szkoda ze scena sie tak urywa, zeby ja zamknac mozna by to przedstawic jako urwisko skalne - tak troche podergac skaly,a w tle wrzucic gory skaliste ;) ciekawe by to mzoe bylo :)
Rekomendowane odpowiedzi