Napisano 19 Styczeń 200916 l Chciałem stworzyć mistyczne zdjęcie i mam nadzieje że mi wyszło. Proszę o komentarze i oceny jak i surowe tak i łagodne oraz sugestie :)
Napisano 19 Styczeń 200916 l hej Krytykować każdy może ale tylko konstruktywna coś zawsze pomóc może:) Oczywiście uzależniona jest chyba od gustu także. Może zacznę od tego co mi się bardziej podoba, a mianowicie prawa strona z trawą wygląda ładnie (może nieco brakuje kontrastu ale mi sie podoba). Nie odpowiadają mi cienie, które częściowo pod drzewem robią jakieś zarysy, a większość wygląda płasko jakby ich brakowało. Niebo nie pasuje mi kompletnie do klimatu tego pierwszego planu (trudno mi to opisać bo chyba kształt chmur jak i przede wszystkim ich kolorystyka), dodatkowo wyglądają jak przyciemnione dookoła drzewa a nie za nim. Ptaszek chyba będzie startował, bo nico go znosi w prawo, a ptaszki raczej pion trzymają:D. pozdrawiam
Napisano 19 Styczeń 200916 l Sjon w sumie wszystko napisał, jeszcze ptaszek ma trochę papierowy materiał, a kwiatki bym trochę obróciła lub wygięła, żeby się nie rzucało w oczy że są skopiowane. Podobają mi się te mchy na drzewie.
Napisano 19 Styczeń 200916 l Mi tes sie te mchy podobaja, szkoda ze scena sie tak urywa, zeby ja zamknac mozna by to przedstawic jako urwisko skalne - tak troche podergac skaly,a w tle wrzucic gory skaliste ;) ciekawe by to mzoe bylo :)