Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

myslę że słonce jest nieco zbyt duże a woda jest pofałdowana jednolicie na całej swojej powierzchni ...za duży kontrast wygląda jakby nic nie było za sceną co mogłoby odbić część światła....

Napisano

A mi się słońce podoba i wręcz przeciwnie do nordena uważam, że kontrast jest zbyt mały. Kolory wyprane - trochę jakby niedokończony post w kierunku efektu starej fotografii.

Napisano

A dla mnie kontrast mniej wiecej ok :D

Za to wg mnie horyzont jakos sie gubi, nie czuc go zwlaszcza w gradacji nieba. Woda wszedzie jednolita, i troche skala sie zgubila - chodzi mi o drzewko w porownaniu do tych krzaczko-trawek.

Napisano

La R >> ja mam własnie kurde zawsze dylemat w ocenie prac taki że sam do jakiegos pseudo fotorealizmu dąże... i kurde zawsze oceniam prace patrzac przez ten pryzmat co niestety jest złe... szkoda że autor nie napisał czy to była próba zrobienia zdjecia, czy próba zrobienia fajnej pocztówki bijącej po oczach pieknymi kolorami wielkim słoncem atmosfera itd

Napisano

Do tego to my chyba wszyscy norden dążymy zresztą wystarczy poczytać Twój wątek "kadry z krótkiego coś tam..." - wybacz nie pamiętam dokładnie nazwy, żeby się przekonać ile osób myśli podobnie. By coś wyglądało na prawdopodobne i przekonujące mimo swej fantastyczności musi iść w stronę realizmu - fotorealizmu tu dla przykładu.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności